Мебели по поръчка

Мебели по поръчка

Мебели по поръчка от мебелна фирма Stella 97

Тук, в Stella 97, ние сме горди да предложим на нашите клиенти богата колекция от мебели по поръчка, заедно с вълнуващи дизайнерски характеристики и набор от разнообразни първокласни материали. В допълнение към няколко зашеметяващи вида масивна дървесина, ние също изработваме мебели от ПДЧ и МДФ.

Важен елемент от вида на всеки дом са мебелите, техният дизайн е от съществено значение, те не са просто елемент от декора, но трябва да се обърне внимание на тяхната функционалност. Ние можем да създадем мебели по поръчка, които от една страна ще бъдат уникални по своята същност, от друга страна, напълно съобразени с изискванията на помещението и клиента.

Проектираме и изпълняваме индивидуални модели и проекти за обзавеждане на домове, офиси, хотелско обзавеждане, търговски обекти. Възможностите за дизайн и дизайн на желаните от Вас мебели са – кухни по поръчка, офис мебели, обзавеждане на хотели, модули, спални, трапезария и цялостно обзавеждане

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Връзка с наш консултант

Мебели по индивидуален проект

Вашият дом трябва да отразява това, което сте.

Сега можете да внесете свой собствен уникален стил в дома си със Stella 97, производител на мебели по поръчка, на които много клиенти се довериха за създаването на красиви мебели, които съчетават функционалност с уловената същност на самите вас.

Stella 97 е фирма занимаваща се с производство на мебели вече повече от 20 години. Ние сме лидер в света на поръчковите мебели. Винаги държим на високото качество и конкурентни цени. Цялостно решение за вашите мебели от дизайн, проектиране, изработка до самия монтаж!

В сайта на Stella97.com, може да разгледате само малка част от нашата работа и част от клиентите, които ни се довериха през годините.

За да направите дома си свой собствен, имате нужда от фирма за мебели по поръчка, която отделя време, за да разбере кой сте. Stella 97 ще работи в тясна връзка с вас на всяка стъпка от пътя, за да разбере вашата визия и да я превърне в реалност.

Мебели по поръчка с внимание към веки детайл

Създаването на мебели по поръчка е много близко до сърцето и концепцията ни. Обичаме интериорния дизайн и чрез страст и постоянство създаваме дизайни на мебели, които отговарят на вашия личен начин на живот. Нашата концепция е изцяло за вас, вашия свят и вашия личен вкус.

Въпреки че възможностите за персонализиране са огромни, нашата концепция гарантира последователен вид в целия дом. Ние възприемаме холистичен подход при разработването и дизайна на нашите мебели, позволявайки координиран външен вид, където дизайнът, цветовете и материалите винаги съвпадат. По този начин можете да избирате от едни и същи материали в различни категории и дизайни, осигурявайки унифициране на вашия декор.

Поръчкови мебели, за да превърнете къщата в дом

Тук, в Stella 97, нашата мисия е да променим мебелната индустрия. Ние вярваме в използването само на най-добрите висококачествени материали заедно с традиционното майсторство, за да създадем зашеметяващи мебели по поръчка, които ще издържат изпитанието на времето. Всяка част от нашите мебели по поръчка е изработена в сърцето на Велинград и е проектирана да предлага както стил, така и функционалност.

Поръчкови мебели за архитекти и дизайнери

Работите ли в областта на интериорния дизайн? Нуждаете се от уникални мебели по поръчка за кетъринг, хотелиерство, имоти или търговия на дребно? Тогава Stella 97 е вашето решение! Нашите експерти са на ваше разположение и ще ви помогнат при разработването на вашия проект според вашите индивидуални нужди и изисквания.

Изпратете ни вашите дизайнерски планове и член на нашия екип от специалисти ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да започнем да планираме вашите поръчкови мебели!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Връзка с наш консултант