Хотелско Обзавеждане

Хотелско Обзавеждане

Успехът, който показахме в проектите за класическо обзавеждане и луксозна декорация, е подсилен от нашите проекти за хотели и хотелско обзавеждане. Ние сме най-ценената компания за декорация и обзавеждане на хотели в България с нашите декорации за хотелски стаи, които сме проектирали и приложили на местно и чуждестранно ниво, декорация на хотелско лоби , хотелски проекти декорация и обзавеждане на ресторанти.

Произвеждаме и изработваме хотелско обзавеждане, модерно хотелско обзавеждане, хотелско обзавеждане от естествено дърво, хотелско обзавеждане в стил арт деко и авангардно хотелско обзавеждане.

Всеки хотел се оценява по обзавеждането му. Вдъхновете клиентите си от самото начало с хармонична концепция за обзавеждане – хотелските мебели Stella97 ви помагат за това. Проектирайте привлекателно лоби, поканете гостите си в уютен бар вечер и им сервирайте храната в комфортна и ексклузивна среда. В Stella97.com ще намерите висококачествено и индивидуално хотелско обзавеждане, което осигурява много комфорт на вашите гости.

Благодарение на възможностите за конфигуриране на дизайн, вие можете да приспособите нашите мебели към вашите индивидуални предпочитания и цялостна концепция. В допълнение към широка гама от индивидуално конфигурируеми хотелски мебели, на нашия уебсайт ще намерите подробни съвети и персонално обслужване. Позволете на нашите експерти да ви помогнат при избора на идеалното хотелско обзавеждане сега.

Хотелско Обзавеждане ✔️ Най-Добра Цена ᐉ Мебели Stella97

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Връзка с наш консултант

Приоритет в хотелското обзавеждане е естетиката и качеството.

При проектирането на хотелско обзавеждане обръщаме особено внимание на естетиката и стабилността. Първото нещо, което привлича вниманието на гостите, които отсядат, несъмнено е общият декор и обзавеждане на хотела. Предпочитаното в луксозните хотели лаково обзавеждане и масивното хотелско обзавеждане ви правят класа в очите на вашите гости. Особено първата слава и елегантност, които гостът, който е влязъл в хотела, никога не забравя. За него отделяме специално внимание на декорацията на залите и декорацията на рецепцията и хотелската стая.

Правилният дизайн на стаята в модерното хотелско обзавеждане

За спалните, които най-добре представят модерното хотелско обзавеждане, трябва да се вземат предвид комфортът, модерността и луксозните детайли. Наистина, днешните гости са все по-внимателни към най-новите тенденции и търсят стаи, оборудвани с всички онези мебели, които правят една нощувка приятна. Ето защо, за да се обзаведат хотелските стаи в изцяло модерен хотелски декор, е необходимо да се съсредоточи вниманието върху точни критерии и всичко, което гостите очакват да намерят.

Модерно хотелско обзавеждане: характеристики на спалнята

Основните характеристики на спалнята, характерни за модерното хотелско обзавеждане, са уединение и релакс. Следователно изборът на всяка мебел, за да накара госта да се чувства като у дома си, трябва да бъде много внимателен. Като цяло стаята трябва да е модерна и в същото време уютна. Способен да задоволи различните нужди и вкусове на гостите, дори и тези, които желаят да се отдадат на малко лукс.

Мебели за хотелска спалня

Както споменахме по-горе, обзавеждането на хотелска спалня отговаря на нуждите на различни типове клиенти, от туристи до бизнесмени. Така модерните спални мебели за хотели са многофункционални. Мебелите трябва да са привлекателни, модерни и съгласувани помежду си, ефектни и издръжливи.

Това, което никога не трябва да липсва в една хотелска спалня е:

 • Леглото, което играе основна роля! То трябва да заема централната част на стаята и да бъде оградено от двете страни с две нощни шкафчета с удобна лампа за четене, телефон, USB гнездо за зареждане на различни устройства и Bluetooth връзка за слушане на собствена музика.
 • Гардероб, не много голям, в който могат да се съхраняват дрехи в отделението за окачване и на няколко рафта, където, ако е необходимо, може да се постави и сейф.

Матраци за хотелската индустрия

Добрият нощен сън е от решаващо значение за успеха на всеки хотел. Ето защо нашата гама хотелски матраци е създадена както за комфорт, така и за издръжливост, като гарантира, че гостите ви се събуждат освежени и подмладени, както и че матраците издържат изпитанието на времето.

В Stella97 предлагаме гама от висококачествени хотелски матраци за легла, предназначени да осигурят комфортен и спокоен нощен сън на вашите гости. Произведени с помощта на най-добрите материали и пружини, нашите матраци за легла са експертно изработени, за да отговорят на специфичните нужди на хотелиерската индустрия.

Модерно хотелско обзавеждане: Обзавеждане според вида на госта

Започвайки от типа гост, който идва да отседне във вашия хотел, ние обзавеждаме стаите според индивидуалните нужди.

Ако например сте бизнес клиент, пътуващ за няколко дни по работа, имате нужда от голяма, добре осветена стая, която отговаря на вашите бизнес нужди. И това следователно включва:

 • Бюро
 • Ергономичен стол, на който е удобно да седите няколко часа,
 • Електрически контакти за зареждане на вашия компютър и устройства от различни видове,
 • Добра безплатна Wi-Fi връзка.

От друга страна, обзавеждането на стаите, запазени за почиващите които остават за по-дълго време, трябва да гарантирате престой, характеризиращ се с максимален комфорт. В този случай е добра идея да включите големи, функционални гардероби в стаята, за да могат гостите лесно да съхраняват всичко.

Мека мебел за вашия хотел

Като един от големите производители на търговско обзавеждане в България с най-голямо доверие, можете да разчитате на Stella97, когато избирате мека мебел за вашето обзавеждане на хотел. Ние се гордеем с нашите висококачествени дивани и фотьойли и сме горди да доставяме всички видове мебели на много водещи имена в хотелиерската индустрия.

Всички наши хотелски дивани са създадени за търговска употреба и ще издържат на голяма експолатация, без да показват признаци на износване.

Независимо дали имате предвид сложен дизайн или просто основен контур, ние можем да доставим оригинални, висококачествени хотелски дивани и столове, които отговарят на вашия бюджет. Независимо дали притежавате хотел, бар, ресторант или клуб, ние можем да произведем луксозни дивани по поръчка, за да отговорим на вашите изисквания.

Цветове

Когато става въпрос за изграждане и управление на хотел, дизайнът играе основен фактор. Дизайнът на вашия хотел е първото нещо, което потенциалният клиент вижда, от оформлението на вашите обществени пространства до избора на мебели и характеристиките на стаята за гости.

Когато се отдръпнем и започнем да разграждаме концепцията за дизайн, в основата забелязваме цвета.

За да получите 3D изобразяване на това как различни цветови схеми на марката могат да изглеждат във вашите хотелски стаи, свържете се с нас още днес!

Не само мебели, но и хотелска декорация

Ние проектираме и внедряваме всички продукти, от които хотелът се нуждае, като хотелски завеси, хотелски килими, мебели за баня, хотелски комплекти маси, осветителни аксесоари за хотел, шкафове и др. Тъй като продуктите, използвани в хотелската декорация, трябва да образуват хармонично цяло с всичко друго. В проектите, които изпълняваме в областта на престижното хотелско обзавеждане, ние създаваме грабващи окото дизайни, адаптирани към пространството. Stella97 проектира модели, които вдъхновяват много дизайнери в хотелски проекти.

Ние ще Ви помогнем в избора на:

 • Спално бельо, завивки и възглавници
 • Избор на материали: МДФ, ПДЧ, Масив и др.
 • Избор на цветове
 • Аксесоари и декор
 • Осветление
 • Мека мебел
 • 3D проектиране на вашата хотелска стая

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Връзка с наш консултант