Design People 2022

  Въведете вашия имейл и натиснете бутона за отстъпка

  Stella97.com и Kuhnia.bg са официални партньори на събитието Design People 2022 организирано от Dibla.com!

  Форумът Design People е ежегодна проява представяща иновации, събираща най-добрите идеи и най-изявените таланти на едно място. И той, като индустрията расте постоянно, поражда все по-голям интерес у специалистите в бранша. Очакват ви динамична програма – работни обеди и вечери, много нова и полезна информация, актуални мостри и работни каталози от нашите партньори, запомнящо се парти и прекрасни летни спомени, с полъха на морски бриз. В рамките на три дни (16-18 септември).

  Design People няма реален аналог в България, поради което се радва на нарастващ интерес с всяка изминала година.

  Стотици професионалисти в бранша вземат участие, редом с голям брой компании, демонстриращи иновативни продукти, услуги и технологии в сферата на дизайна. Всички членове на тази общност имат шанса да представят дейността си, както и да проведат важни бизнес срещи, да се запознаят с нови лица и да открият потенциални партньори.

  Ще съчетаем иновациите в интериорния дизайн с полъха на морския бриз, като няма да липсват и изненади. Участниците ще разполагат с достатъчно време и пространство за установяване на много нови контакти и бизнес отношения между представителите на гилдията на интериорните дизайнери и бизнеса. Както всяка година Design People ще ви послужи и за това да получите актуалните работни материали и  каталози от фирмите, информация за най-новите им продукти и възможности, и с това да спестите време в бъдеще.

  Успешният формат на Design People крие проста рецепта. Форумът дава възможности и генерира ползи, които са безпрецедентни в рамките на което и да било друго събитие у нас. Design People отново ще събере дизайнери и представители на бизнеса на едно място, давайки им поле за изява и възможност за развитие и контакти.